Berlin » Attraktioner » Nöjesfält

Nöjesfält

Att sysselsätta sig i Berlin är inte svårt på något sätt. Det finns flera museer, konsthallar, stadsturer och vackra parker och byggnader som man kan besöka eller njuta av på annat sätt. Nöjesfält finns det också men det är inte helt enkelt att finna bra information om dessa. Det är mycket uppenbart att Berlin vill profilera sig som en ung kulturstad vilket gör att det finns mängder av tips om konserter, utställningar och var du kan få en guidad tur. Hur man ska underhålla barnen under semestern i Berlin blir lite knepigare.

Berlin har två zoo som ligger centralt i staden. Här kan man kika på allt från läskiga småkryp till stora jättepandor. Barn kommer ha mycket skoj här och även efter besöket så är det nära tillbaka till hotellet eller ut på shopping stråken igen. Är era barn riktigt tokiga i djur så kan ni passa på att ta med dem på en tur på det fantastiska Aquadom Sea Life i Berlin. Detta akvarium har verkligen allt ni kan drömma om.

Ett besök på Madame Tussauds är inte fel det heller. Här kan ni möta alla era idoler och historiska figurer under ett och samma tak och de ser verkligen äkta ut.

En plats som är rolig både för vuxna och för barn är Legoland Discovery Center i Berlin. Ett besök här är som et besök i en jätte stor legolåda. Kreativiteten hos dig är det enda som sätter stopp för ditt byggande.

För mer tips om vad du kan göra med hela familjen i Berlin kan du vända dig till en resebyrå eller leta runt på Internet för goda idéer.