Berlin » Hotell » Lyxhotell

Lyxhotell i Berlin

Har du lite extra i resebudgeten eller ska du stanna i Berlin under en lite kortare tid så kan det vara värt att ta in på ett lyxhotell. Det finns flera valmöjligheter i Berlin så sätt dig i lugn och ro när du ska boka så att du verkligen kan ta del av all lyx du kan förvänta dig. Tänk på att när du bokar ett lyxhotell så bör du inte bara titta på hur dyrt det är och hur många stjärnor som finns på fasaden. Läs gärna besökarutlåtanden som du finner bland annat på Internet och se vad andra tyckt och tänkt om sin vistelse. Det finns tyvärr tråkiga exempel på personer som har blivit illa bemött av personal för att de inte ser ut på ett visst sett eller beter sig på ett visst sätt. Detta är alltså inte kriterier som ett hotell nödvändigtvis får sina stjärnor för.

Ett lyxhotell i Berlin kostar från ca. 1500 kr per natt och då är tillgång till gym/spa och frukost ofta inkluderat. Vad som exakt är inkluderat i priset kan du undersöka på hotellets hemsida.

Lyxhotell behövs sällan bokas lång tid i förväg. I Berlin finns flera hotell som klassas som lyxhotell så skulle det ena vara fullbokat så är det inte långt till nästa.

Är tanken att ni ska fira något på er resa och att ni då vill ha till exempel champagne på rummet när ni anländer så är det inte några problem. Ring till hotellet i förväg eller skicka ett mail så tar personalen hand om alla dina behov.

Lista på hotell som erbjuder lyx