Berlin » Hotell » Billiga Hotell

Sök Billiga Hotell i Berlin

Hotell

Billiga Hotell Berlin

Berlin är en relativt ny stjärna på turisthimlen och det blir allt mer populärt att spendera semestern här. Berlin är lite av en kulturens mecka och lockar både kulturintresserade och unga människor. Att många unga söker sig till Berlin märks både på utbudet av restauranger, caféer och nattliv men också på hotellen. I regel så ligger hotellpriserna per natt ungefär som i Sverige men på grund av allt yngre kommer till staden så öppnas nya billigare alternativ.

Vill du hitta ett centralt och billigt hotell bör du vara ute i god tid. Trycket är stort på de attraktiva hotellen under högsäsong men de blir snabbt fullbokade även under lågsäsong. Ett rum i de centralare delarna av Berlin kostar från 450 kr per natt. Vandrarhemmen ligger något lägre men du måste betala per person, så är ni ett par som vill ha lite privatliv så kan det bli billigare att välja ett enklare hotell.

Flera av de billigare boendealternativen i Berlin är trevligt inredda och har höga krav på sig att hålla en god standard för priset. Dock är de enkelt inredda och hotellet har sällan en egen restaurang eller receptionist dygnet runt. Detta är inte en anledning till att inte välja dessa hotell på Berlin är fullt av roliga och mysiga frukostrestauranger.

De billiga boendealternativen är riktade speciellt mot unga människor och kan därför vara placerade i kvarter med mycket liv på nätterna. Är ni inte party-människor så kan det vara en god idé att undersöka vilken typ av område ert hotell ligger i.

Om du på enkelt sätt vill få fram de hotell som matchar just dina behov så bör du besöka hemsidan Billiga-Hotell.nu som gör detta enkelt för dig. Du hittar alla hotell i Berlin på på deras hemsida.

Lista på Billiga Hotell