Berlin » Boende

Boende

Vy över lägenheter i BerlinDet är inget problem att ordna med boende i Berlin. Du kan välja mellan en mängd olika boendeformer, så som hotell, vandrarhem, möblerade lägenheter, bed and breakfast, gästhus etc.

Vill du bo fint så är nybyggda lyxhotellet Lux 11 på Rosa Luxemburg Strasse kanske något för dig. Hotellet ligger smart inhyst i ett före detta spioncentra, designen är stilren och i botten ligger en lyxrestaurang som bl.a. serverar a la carte frukost. Du får dock vara beredd på att gräva rätt så djupt i plånboken. Ett lite billigare, men desto konstnärligare hotell är Propeller Island på Paulsborner Strasse. Varje rum är unikt, i ett står Snövit och de sju dvärgarna och i ett annat är alla ytor täckta av speglar och diabildsprojektioner. Ytterligare ett bra hotell är Kempinski Hotell Bristol som ligger centralt på Kurfürstendamm. Elegant inredda rum går loss för ett hyfsat pris och barn under tolv får bo gratis med föräldrarna.

På Belforterstrasse ligger ett fint Pensionat, Pension Ackselhaus, med samtliga rum inredda i unik tappning. Vill du däremot bo billigt och lägga pengarna på annat så skall du leta efter vandrarhem. Ett bra alternativ är Mittes Backpacker Hostel på Chausseestrasse, Berlins äldsta vandrarhem. Här kan du övernatta, använda kök och snabbt internet för under 15 euro natten. Detta är sannerligen en budgetresenärs idealboende.
Bo i Berlin
Berlin är en, på många sätt, fantastisk stad att bo i. Sevärdheterna, kulturen, shoppingen, nattlivet, den avslappnade mentaliteten osv.
Hus i Berlin
Förutom hotell, vandrarhem, bed and breakfast, pensionat, möblerade lägenheter osv. så finns faktiskt alternativet att hyra ett hus eller en stuga.